Υπηρεσίες

Το βυρσοδεψείο  Αφοί Αγγ. Κωτογλίδη ΟΕ στον Ταύρο Αττικής δραστηριοποιείται στην επεξεργασία δέρματος μικρών ζώων, όπως αρνιά, κατσίκια και πρόβατα, για φορεματικo.

Η υψηλή τεχνογνωσία μας, αγαπη για λεπτομέρειες και καινοτομίες, προσοχή στις αναγκες του πελάτη και πολυετής επιτυχημένη εμπειρία στο χώρο, αποτελούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας. Παρακολουθούμε στενά τόσο τις τεχνολογικές εξελίξεις όσο και τις τάσεις της μόδας, ώστε να συμβαδίζουμε απόλυτα με τις απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντας προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους.

Τα δέρματα κατασκευάζονται σε μεγάλη ποικιλία ποιότητας και χρωμάτων, ώστε να καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες των πελατων. Εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας, γι’ αυτό και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς όλα αυτά τα χρόνια. Ειμαστε ανοιχτοι σε καινουργιες προτασεις, συνεργασίες και εργα.
Τα δέρματά μας διατίθενται σε χονδρική πώληση, σε ανταγωνιστικές τιμές. Δέρματα εξαιρετικής ποιότητας, ​σε μεγάλη ποικιλία, από το βυρσοδεψείο Αφοί Αγγ. Κωτογλίδη ΟΕ στον Ταύρο Αττικής.

Χονδρική Πώληση

Πλούσιο Χρωματολόγιο
Επιλογή Χρωμάτων

Ειδικές παραγγελίες από 0,5 – 1mm