Το Βυρσοδεψείο

Η εταιρεία Αφοί Αγγ. Κωτογλίδη ΟΕ είναι ένα οικογενειακό βυρσοδεψείο με έδρα στον Ταύρο Αττικής, με πολυετή επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του δέρματος.

Το δέρμα είναι ένα από τα παλαιότερα ανθρωπογενή υλικά στη γη που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος για ρούχα, παπούτσια κτλ. Έτσι εμείς σκεφτήκαμε να συνεχίσουμε αύτη την παράδοση προσθέτοντας ποιότητα και αγάπη για λεπτομεριες, καινοτομίες

Η εταιρεία Αφοί Αγγ. Κωτογλίδη ΟΕ είναι ένα οικογενειακό βυρσοδεψείο με έδρα στον Ταύρο Αττικής, με πολυετή επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του δέρματος. Η ενασχόληση της οικογένειάς μας με την επεξεργασία του δέρματος ξεκίνησε πριν από περίπου 50 χρόνια, όταν οι γονείς μας άρχισαν να εργάζονται ως απλοί εργάτες στο χώρο.

Από τότε, πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι την ίδρυση, το 1990, της δικής μας ατομικής επιχείρησης στον Ταύρο αποτελούμενης από τους γονείς και τα τρία παιδιά. Με πολύ μεράκι και αγάπη για τη δουλειά ο πατέρας μας μετέδωσε όλες τις γνώσεις και μας έμαθε τις τεχνικές του. Με τα χρόνια, μυηθήκαμε κι εμείς σε όλα τα «μυστικά» του επαγγέλματος, αποκτώντας την απαιτούμενη ειδίκευση, ενσωματώνοντας καινούριες τεχνικές και προσαρμόζοντας στης αναγες της σημερινής αγοράς.

Σήμερα είμαστε μια οικογενειακή επιχειρηση με πολυετή εμπειρία συνεργασία εγχώρια και εξωτερικό και δημιουργούμε κορυφαίας ποιότητας προϊόν που διαρκεί.

Επιπλέον, είμαστε μια πλατφόρμα για εταιρείες, έργα και ειδικές παραγγελίες. Ακολουθούμε υπεύθυνη προσέγγιση στην επεξεργασία προϊόντων υψηλής ποιότητας και μακράς διαρκείας

Ο Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξή , βελτιώνοντας διαρκώς την ποιότητα του τελικού προϊόντος, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες της βιομηχανίας ένδυσης.

Ο Χώρος μας